Zirve Yarışı Nefes Kesiyor!

Zirve Yarışı Nefes Kesiyor!
Süper Lig’de 5. hafta geride kalırken, zirveyi takip eden takımlar sahadan 3 puanla ayrıldı. Konyaspor ve Başakşehir aldıkları sonuçlarla zirveye ortak olurken, kalelerinde ise gole izin vermediler. Konyaspor ile birlikte 8 takım 10 puanı aşmayı başardı.

Süper Lig’de 5. hafta geride kalırken, büyük takımlar sahadan 3 puanla ayrıldı. Konyaspor ve Başakşehir aldıkları sonuçlarla zirveye oynarken, kalelerinde ise gole izin vermediler.

Yeni sezona golsüz beraberliklerle başlayan Konyaspor, ligin 5. haftasında Giresunspor’da oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazanarak üst üste üçüncü zaferini elde etti. Bu 5 maçta da kalesinde gol görmeyen yeşil-beyazlı temsilcimiz önemli bir seriye imza attı. İlhan Palut’un öğrencileri 11 puanla ligde ikinci sırada yer alıyor.

İlk 5 haftanın ardından iddialı takımlar ise belirmeye başladı. 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş’ı Konyaspor 11 puan ile takip ederken, 10’ar puanlı 6 takım; Fenerbahçe, Başakşehir, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Galatasaray ve Trabzonspor zirve iddiasını ortaya koydular.

İlk 5 maçlar sonunda zirveyle alt sıralar arasında kopma meydana gelirken lider Beşiktaş ile dokuzuncu sıradaki Kayserispor arasındaki fark 7 puana kadar çıktı.

Öte yandan ligde 1’er puanlı Ankaragücü, Ümraniyespor, Hatayspor ve 3 puan toplayan Sivasspor, 5. Hafta sonunda da galibiyetle tanışamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.