Ziyaretlerde Konyaspor’un Başarısı Konuşuluyor

Ziyaretlerde Konyaspor’un Başarısı Konuşuluyor
KONYA BASIN KONSEYİ VE KONTV’DEN KONYASPOR’A ZİYARET: Konya Basın Konseyi Başkanı Mustafa Tatlısu ile KONTV Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’u ziyaret etti. Ziyarette, Konyaspor’un başarısı konuşuldu.

Konya Basın Konseyi Başkanı Mustafa Tatlısu ile KONTV Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’u ziyaret etti. Ziyarette, Konyaspor’un başarısı konuşuldu.

Nurettin Bay, Konyaspor’un gerek kurumsal yapısı gerekse takımın sergilediği başarıyla bütün Konya’yı gururlandırdığını söyledi. Bay "Bugüne kadar Konya halkı, şehrin en önemli markası olan Konyaspor’a hep sahip çıktı. Bundan sonra da bu birliktelik sayesinde Konyaspor’un başarısını katlanarak sürecektir. Sizlere de bu yolda başarı diliyoruz" diye konuştu.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya’nın her alanda hep en iyiyi hak ettiğini, yeşil beyazlı takımın sergilediği performansla da şehrin birlikteliğine katkı sağladığını belirtti.

Başkan Kulluk, Konya’da amatör branşlardaki başarı çıtasının her geçen gün daha da yükseldiğini ifade etti.

Ziyarette, Konyaspor As Başkanı Mehmet Günbaş, Kulüp Müdürü Bahri Bıçakçı, KONTV Haber Müdürü Ahmet Akbıyık, Spor Müdürü Selahattin Akçakaya ve Dijital Medya Direktörü Mustafa Kara hazır bulundu.

Daha sonra Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda bulunan ve yeniden dizayn edilen kulüp binası gezildi.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.