Zymer Bytyqi: ‘İnatçı Bir Takımız!’

Zymer Bytyqi: ‘İnatçı Bir Takımız!’
Konyaspor'un Kosovalı futbolcusu Zymer Bytyqi, “İnatçı bir takımız ve sezon sonunu güzel bitirip…”

Konyaspor'un Kosovalı futbolcusu Zymer Bytyqi, “İnatçı bir takımız ve sezon sonunu güzel bitirip tekrardan Avrupa müsabakalarında yer almak istiyoruz” dedi.

Yeniden Avrupa kupalarında boy göstermek istediklerini söyleyen Yeşil-beyazlı oyuncu, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya'da yaptıkları kampta açıklamalarda bulundu.

Ligde şu anda iyi bir durumda bulunduklarını vurgulayan sol kanat oyuncusu, "Sezon sonu ligi iyi bir pozisyonda bitirip Avrupa müsabakalarında yer almak istiyoruz. Bunu takım olarak gerçekleştirmek istiyoruz. Arnavutça ve Türkçe'de aynı bir kelime var, inat. Takımımız inatçı bir şekilde bu kulvarda ilerlemeyi çok istiyordu ancak Vaduz maçında bazı şartlardan dolayı istemediğimiz bir şekilde elendik. Hala inatçı bir takımız ve sezon sonunu güzel bitirip tekrardan Avrupa müsabakalarında yer almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonun aynı haftasına göre gol yollarında etkisiz kalmalarının hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:

"Fark etmesi zor bir durum çünkü siz de biliyorsunuz ki diğer takımlar da bize karşı gerekli analizleri yapıyorlar ve takımımızın bazı unsurlarını çözmüş bulunuyorlar. Zaten burada şu anda bunun üzerine çalışıyoruz. Kampta iyi çalışarak bu sorunu çözmek adına çalışmalar yapıyoruz."

Şu anda ligde 4. sırada bulunan takımının daha iyisini başarabileceğine inandığını aktaran Bytyqi, "Size dürüstçe söylemem gerekiyorsa geçmişi çok değerlendiren bir insan değilim sonuçta geçmiş geçmişte kalmış. Önemli olan önümüzdeki maçlarda nasıl bir performans sergileyeceğimiz. Şu ana kadar ligdeki durumumuz iyi gidiyor tabi daha iyisini başarabilirdik. Eksik olan noktalarımız var. Bunu da burada kampta çalışarak gideriyoruz. İyi bir şekilde kamp sürecini geçiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

“Konyaspor Stadını ve Taraftarını Çok Seviyorum”

Konyaspor'un stadını ve taraftarını çok sevdiğini aktaran Bytyqi, Süper Lig'de en beğendiği ve takip ettiği kanat oyuncusunun Edin Visca olduğunu dile getirdi.

Kosovalı oyuncu, Konya şehrini çok sevdiğin ve şehrin İslam açısından kendisine katkı sağladığını vurgulayan Bytyqi, "Buraya geldikten sonra Konya şehrinde İslam hakkında çok şey öğrendim. Daha önce de İslam dininin gereklerini yerine getiriyordum ama buranın daha büyük bir katkısı oldu" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.