55 Yıllık Başkan “Kemal Amca” Görevi Devretti

55 Yıllık Başkan “Kemal Amca” Görevi Devretti
KEMAL GÖDENELİ GÖREVİ HÜSEYİN ÜZÜLMEZ’E DEVRETTİ: Kızılay Konya Şubesi’nin 55 yıllık başkanlığını yapan Kemal Gödeneli, hafta sonu yapılan seçim sonrası Başkan seçilen Hüseyin Üzülmez’e görevi devretti.

Kızılay Konya Şubesi’nin 55 yıllık başkanlığını yapan Kemal Gödeneli, hafta sonu yapılan seçim sonrası Başkan seçilen Hüseyin Üzülmez’e görevi devretti.

Dernek binasında yapılan Devir Teslim törenine, Kızılay Konya Şubesi Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin uzun bir dönem başkanlığını yapan Kemal Gödeneli ve eski yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kemal Gödeneli, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Kızılay Konya Şubesi’nin uzun yıllar başkanlığını yapmaktan ve hizmet etmekten mutlu oldum. Konya şube olarak elimizin ulaştığı ve imkanlar ölçüsünde yardıma muhtaç kişilere ulaştık. Bugün Konya şubesini iyi bir noktada teslim ettiğimizi düşünüyorum. Bugüne kadar Kızılay Derneği’ne yardımda bulunan Konyalı hayırseverlere ve emeğe geçen herkese teşekkür ederek, sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“KIZILAY, MERHAMET YUVASIDIR”

Kızılay Konya Şubesi Başkanlığı görevini devralan Hüseyin Üzülmez’de Kızılay’ın merhamet yuvası olduğunun üstünde durarak, “Merhamet yuvası Kızılay’ı bugüne kadar başarılı bir şekilde getirdikleri ve hizmet verdikleri için Kemal Amca’ya ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Topluma hizmet olarak bu görevi üstlendik. Yardım ve merhamet bayrağını en ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Tüm toplumumuzu kucaklayacağız. Eski yönetimimizin destek ve tecrübelerinden de yararlanmak istiyoruz. Hayırseverlerle yardıma muhtaç insanlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. İhtiyacı olana sahip çıkacağız. Birlik ve beraberlik içinde Konya halkıyla birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hüseyin Üzülmez, görevi Kemal Gödeneli’den devraldı.

Tören, yeni ve eski yönetimin birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kızılay Derneği Konya Şubesi’nin yeni başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez, Konya Ticaret Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuş, AK Parti’den Konya Milletvekiliği yapmıştı.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.