Altınokta Körler Derneği’nden Başkan Kılca’ya Destek Teşekkürü

Altınokta Körler Derneği’nden Başkan Kılca’ya Destek Teşekkürü
Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret ederek görme engellilere olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, hayırsever işadamı Mevlüt Yılmaz ile birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret ederek görme engellilere olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, üyelerin moral bulması adına her türlü sosyal etkinlik içerisinde olduklarını belirterek, özellikle her cumartesi rutin hale gelen Sami Yıldız ve Hasan Basri Balcı hocaların katılımıyla sohbet programının görme engelliler tarafından önemle takip edildiğini vurguladı.

Hayırseverlerin desteğiyle ayakta kalma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Şahin, yerel yönetimlerin engellilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı da minnettar olduklarını dile getirdi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise engellilere olan desteğin devam edeceğini ifade ederek, “Engelliler bizim önceliğimiz, tüm engellilere yönelik projelerimiz var” dedi.

Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerine işaret eden Başkan Kılca, yerel yönetimler olarak her fırsatta engellilerin yanında olacaklarını kaydetti.

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Şahin, Başkan Kılca’ya hediye takdim etti.

Daha sonra Şahin ve beraberindekiler, Karatay Belediyesi Başkan yardımcılığı görevine getirilen Osman Ciğer’i de ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.