Başkan Kavuş: ‘Allah Böyle Acıları Bir Daha Yaşatmasın’

Başkan Kavuş: ‘Allah Böyle Acıları Bir Daha Yaşatmasın’
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Allah milletimize de insanlığa da bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Allah milletimize de insanlığa da bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

Başkan Kavuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ile birlikte, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasında Konya’ya gelen depremzedeleri ziyaret etti. Usta ve Kavuş, KYK Yurdu, Huzurevi ve evlerde kalan depremzedelerle sohbet ederek acılarını paylaştılar.

İlk olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Köyceğiz Yerleşkesinde bulunan Tahir Büyükkörükçü KYK Yurdu’nda kalan depremzedeleri ziyaret eden Usta ve Kavuş,  depremzedeler ile tek tek ilgilenerek, bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

“Allah Böyle Acıları Bir Daha Yaşatmasın”

‘Allah milletimize de insanlığa da bir daha böyle felaketler yaşatmasın’  temennisinde bulunan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, asrın felaketinden etkilenen vatandaşlara yaşadıklarının unutturulmasının zaman alacağını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Acılarımızın kabuk bağlaması, yaşananları unutmamız doğal olarak zaman alacak belki ama yaraları olabildiğince hızlı saracağız, yeniden ayağa kalkacak, yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kayıplarımızdan dolayı hepimiz çok üzgünüz, acınızı en derinden hissediyoruz. Afet bölgesi halkının yanındayız, ihtiyaçlar için biz buradayız. Meram da, Meram Belediyesi de her türlü ihtiyaç için daima depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olacak.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.