Çeltik Belediyesi “Sadece İyi Gün Değil Kötü Gün Dostu da”

Çeltik Belediyesi “Sadece İyi Gün Değil Kötü Gün Dostu da”
Çeltik Belediyesi, ilçesine sınır illerin mahallelerinden gelen talep üzerine bir taziye bir de cenaze yıkama aracı hibe etti.

Konya’nın Çeltik İlçe Belediyesi, ilçesine sınır illerin mahallelerinden gelen talep üzerine bir taziye bir de cenaze yıkama aracı hibe etti.

Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aydınlı ve Yenidoğan mahallerinin muhtarlarının talebi üzerine bir taziye bir de cenaze yıkama aracı hibe ettiklerini bildirdi.

Çevre illerin ihtiyaçlarına da duyarsız kalmadıklarını söyleyen Başkan Meşe, “İlçemize sınır, sorumluluk bölgemizin dışında diğer mahallelere de kendi mahallemiz gibi ihtiyaçlarını göreceğiz. Aydınlı Mahallesi Muhtarı İsmail Ural ve Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Atilla Çimen’in köylerinde böyle bir ihtiyaç olduğunu dile getirdiler. Hizmet anlayışımızda gönül sınırlarımız içine giren tüm mahallelerimizin isteklerini göz önünde tutarak, ilçemize sınır komşu olan bu mahallelerimizde böyle bir ihtiyacı öğrenince çalışmalarımızı yapıp, araçları muhtarlarımıza teslim ettik” diye konuştu.

Yenidoğan ve Aydınlar Mahalle Muhtarları ise vatandaşların isteğini kırmayan Başkan Meşe’ye, mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.