Çocukların Azmi ve Yaşam Sevinci Gönüllere Dokundu
Yayınlanma:
Konya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Selçuklu Mediha Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi
Konya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Selçuklu Mediha Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Müdür Koç, eğitim hayatlarında başarılar dileyerek onların mutluluğuna ortak oldu. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği programda, çocukların azmi ve yaşam sevinci gönüllere dokundu.
Konya Emniyet Müdürlüğü’nden ziyarete ilişkin, “Toplumun her kesimiyle güçlü bağlar kurmaya devam eden teşkilatımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
Yaşam
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.