Duayen gazeteci Ali Rıdvan Bülbül vefat etti

Duayen gazeteci Ali Rıdvan Bülbül vefat etti
Konya basın camiasının duayen isimlerinden, Basın Şeref Kartı sahibi Ali Rıdvan Bülbül, yaşamını kaybetti.

Konya basın camiasının duayen isimlerinden, Basın Şeref Kartı sahibi Ali Rıdvan Bülbül, yaşamını kaybetti.

Gazeteci-Şair- Yazar merhum Ali Rıdvan Bülbül, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürlüğü, TRT Konya Temsilciliği görevlerinde de bulundu.

Merhum Ali Rıdvan Bülbül’ün cenazesi, yarın (11 Temmuz 2019 Perşembe)  ikindi namazına müteakip Sultan Selim Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’na defnedilecek.

Haber Kent olarak merhum Ali Rıdvan Bülbül’e Allah’tan rahmet diler, ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı dileriz.

ALİ RIDVAN BÜLBÜL KİMDİR?

1935 yılında Konya'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Konya’da tamamladı. Ankara'da Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu’nu bitirdi. Konya'da Yeni Meram Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürlüğü yapı. Türk Haberler Ajansı Konya Bölge Müdürlüğü ve Konya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı görevlerinde bulundu. Şiirleri, Türk Sanatı, Türk Dili, Yelken, Varlık, Hisar ve Çağrı dergilerinde çıktı. Şiirleri: Aynalar Sustu (1954), Güdümlü Mermi (1959), Gökyüzü Mahallesi (1962). Rıdvan Bülbül, uzun yıllar Yeni Meram Gazetesi'nde de köşe yazıları yazdı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.