Düğün Davetiyenizi Bastırmadan Önce Bu Haberi Mutlaka Okuyun!

Düğün Davetiyenizi Bastırmadan Önce Bu Haberi Mutlaka Okuyun!
Yeni evlenecek çiftler, düğün davetiyenizi bastırmadan önce dikkat!

Konya’da Berberler ve Kuaförler Odası, bayan kuaförlerin pazar günleri kapalı olacağını duyurdu. 1 Mart 2024 tarihi itibariyle geçerli olacak yeni uygulama sonrası pazar günü iş yerlerini açan kuaförlere cezai işlem uygulanacak.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, “Bayan kuaförler arasında yaptığımız anket sonucu haftalık tatil gününün pazar günü yapılması sonucu çıktı. Konya Valiliği, Konya Ticaret Odası, Karatay, Selçuklu ve Meram Belediyelerinin onayı ile her hafta salı günü tatil yapan bayan kuaförleri pazar günleri tatil yapmaya başlayacak. Uygulama 1 Mart 2024 tarihi itibariyle devreye girecek ve 3 Mart pazar günü bayan kuaförleri kapalı olacak” dedi.

Baranok, daha önceden gelin başı ve nişan başı randevusu bulunan bayan kuaförlerin de düğün davetiyesi ile birlikte odaya müracaat etmeleri gerektiğine dikkat çekerek pazar günü iş yerlerini açan işletmelere cezai işlem uygulanacağını söyledi.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak da alınan kararın bayan kuaförlerinin isteği doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirterek tüm bayan kuaförlerin alınan karara uymasını istedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

8subt-kuaforler-kapali-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum