Fikir İşçileri’nden 'Şehit Aileleri’ne Vefa Örneği

Fikir İşçileri’nden 'Şehit Aileleri’ne Vefa Örneği
Konya'da yazılı ve görsel basında görev yapan gazeteciler, ülkemizin geçtiği bu zor günlerde şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Konya Şehit Aileleri Derneği’nde, şehit yakınlarıyla bir araya gelen fikir işçileri, şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttu, Barış Pınarı Harekatı’nı icra eden kahraman Mehmetçiğe dua edip asker selamı gönderdi.

Konya’da yazılı ve görsel basında çalışan gazeteciler, Şehit Aileleri Derneği’ne vefa ziyaretin de bulundu.

Dernek binası bahçesinde şehit yakınlarıyla yeniden bir araya gelen basın mensupları bir kez daha birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

İlk önce Selçuklu İlçe Müftülüğü’ne bağlı din görevlileri tarafından şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Ardından Suriye'nin kuzeyinde başarılı bir şekilde Barış Pınarı Harekatı’nı sürdüren Kahraman Mehmetçiğimiz için dua edildi.

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sizler her zaman bizim gözümüz kulağımız oldunuz. Biz, bir oğul verdik ama sizler gibi nice evlatlar edindik. Barış Pınarı Harekatı’nı yürüten evlatlarımıza da nice zaferlerle dönmelerini temenni ediyorum. Rabbim onları korusun, millet olarak dualarımız onlarla. Bir kez daha bu güzel ve anlamlı ziyaretleriniz için derneğim adına sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Barış Pınarı Harekatı’nı icra eden Türk Silahlı Kuvvetleri’ne selam ve dualarını gönderen 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ise, "Türkiye önemli süreçlerden geçiyor. Bu zor günlerde sizler birlik ve beraberliği pekiştirmek için bugün buradasınız. Bu güzel akşam için sizlere çok teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki şehitlerimizde bugün buradaydı. Sınırımızda terör koridoruna asla izin vermeyeceğiz. Ordumuza her yerden selam ve dua var. İnşallah bu operasyonu da Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonunda olduğu gibi başarılı bir şekilde tamamlayıp mehmetçiğimiz yurda dönecektir" diye konuştu.

Programın sonunda gazeteciler şehit ailelerine Selçuklu Belediyesi tarafından hazırlanan, içerisinde Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim'in olduğu paketleri hediye etti. Suriye’nin kuzeyinde harekatı yürüten kahraman Mehmetçiğe asker selamı gönderdi.

(Haber Kent / Haber Merkezi )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.