Gazeteci Mehmet Ali Elmacı'nın Acı Günü

Gazeteci Mehmet Ali Elmacı'nın Acı Günü
Konya Yenigün Gazetesi Yeni Medya Koordinatörü Mehmet Ali Elmacı'nın babası Osman Elmacı 82 yaşında bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Merhum Osman Elmacı'nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Konya Yenigün Gazetesi Yeni Medya Koordinatörü Mehmet Ali Elmacı'nın babası Osman Elmacı 82 yaşında bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Merhum Osman Elmacı'nın cenazesi öğle namazına müteakip Karapınar Apak Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Cenaze namazına merhum Osman Elmacı’nın ailesi, yakınları, Basın İlan Kurumu (BİK) Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Elmacı ailesini acı günlerinde sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı. Elmacı ailesi cenaze namazının ardından taziyeleri kabul etti.

Merhum Osman Elmacı, 3 kız 5 erkek çocuk babasıydı.

Haber Kent olarak merhum Osman Elmacı’ya Allah’tan rahmet dileriz, mekanı cennet olsun. Meslektaşımız ve arkadaşımız Mehmet Ali Elmacı başta olmak üzere ailesine ve sevenlerine sabırlar temenni ederiz.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.