Gazeteci Metin Temiz’in Mutlu Günü

Gazeteci Metin Temiz’in Mutlu Günü
EMİN KAAN VE DİLAN MUTLULUĞA “EVET” DEDİ: Metin ve Nursel Temiz’in oğlu Emin Kaan, Konya’nın tanınmış ailelerinden Ali Yeşilkaya’nın torunu ve Canan Yeşilkaya’nın kızı Dilan, Konya’da bir düğün salonunda kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Konya’nın tanınmış ailelerinden Metin ve Nursel Temiz’in oğlu Emin Kaan, Ali Yeşilkaya’nın torunu ve Canan Yeşilkaya’nın kızı Dilan, düzenlenen görkemli düğünle yaşamlarını birleştirdi.

Konya’da bir düğün salonunda kıyılan nikahta Emin Kaan Temiz’in nikah şahitliğini Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan ve damadın dayısı Saim Ercan, Dilan Yeşilkaya’nın nikah şahitliğini ise gelinin dayısı Cihat Ateş yaptı.

Düğünde, Temiz ve Yeşilkaya ailelerini bu mutlu günlerinde, Konya Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Bilgiç, Konya 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Erkan Aşık, Başhekim Yardımcısı Dr. Nuri Güngör, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Mürsel Çetin, gazeteciler, sağlık çalışanları, kamu kurum ve kuruluşları çalışanları, iş ve siyaset dünyasının yanı sıra her iki ailenin yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Davetliler, müzik eşliğinde geceniz geç saatine kadar gönüllerinde eğlendi.

Haber Kent olarak genç çifti ve ailelerini tebrik eder, Emin Kaan ile Dilan’a ömür boyu mutluluklar dileriz.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.