Her Hafta Cuma Günleri Sürdürülen Buluşma

Her Hafta Cuma Günleri Sürdürülen Buluşma
Cuma Buluşmaları geleneğini sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Cuma Buluşmalarımız, tüm bir araya gelişlerimizin arasında çok özel bir yere sahip” dedi.

Cuma Buluşmaları geleneğini sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Cuma Buluşmalarımız, tüm bir araya gelişlerimizin arasında çok özel bir yere sahip. Hem hemşehrilerimizin Cuma günlerini tebrik ediyor hem de sıcak ve samimi bir etkileşim içinde oluyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Matbaacılar Sitesi içerisindeki İsmet Kamay Camii’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Hasan Kılca, kılınan Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla tek tek hasbihal etti.

Mahalle sakinleriyle istişare edip, vatandaşın talep ve beklentilerini de dinleyen Kılca ve Genç, Cuma Buluşması’nın ardından Matbaacılar Sitesi’nde faaliyet gösteren bölge esnafını da ziyaret etti.

Hemşehrileriyle bir araya geldikleri, her daim iç içe oldukları her anın hem kendileri hem de hizmetleri açısından çok değerli olduğunu kaydeden Kılca, “Cuma Buluşmalarımız, tüm bir araya gelişlerimizin arasında çok özel bir yere sahip. Hem hemşehrilerimizin Cuma günlerini tebrik ediyor hem de sıcak ve samimi bir etkileşim içinde oluyoruz. Bu buluşmalar sonuçları itibariyle de bizler için büyük yararlar sağlıyor. Bizlere gönüllerini açan büyüklerimiz başta olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de her daim vatandaşlarla bir araya geldiklerinin belirtti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.