İlkokul Öğrencilerinden Lösemili Çocuklara Destek

İlkokul Öğrencilerinden Lösemili Çocuklara Destek
Yunak İlçesi’nde Turgut İlkokulu öğrencileri, “Lösemili Çocuklar Haftası”nda farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan öğrenciler, lösemili hasta çocuklara destek amacıyla dağıtılan maskeleri taktı.

Konya’nın Yunak İlçesi Turgut İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler, lösemili hasta çocuklara destek vermek amacıyla, dağıtılan maskeleri takarak farkındalık oluşturdu.

İlçe’nin Turgut Mahallesi’ndeki ilkokulda öğrenciler ile öğretmenler Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan öğrenciler, öğretmenleri tarafından dağıtılan maskeleri taktı. Lösemili hasta çocuklara dikkati çekmek için gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrenciler, lösemili hasta çocukların biran önce sağlıklarına kavuşmasını diledi.

Etkinliğin açılışında konuşan okul öğretmenlerinden Sedef Bozdağ, “Bu hafta Lösemili Çocuklar Haftası. Lösemili çocukların yanında olduğumuzu göstermek ve bu konuda bilinçlenmek için bu programı hazırladık. Lösemili çocuklara dikkati çekmek için gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, lösemili çocukları unutmadığımızı göstermeye çalıştık ve onların biran önce sağlıklarına kavuşmasını dileriz” diye konuştu.

Turgut İlkokulu Müdürü Sevinç Doğu ise konuşmasında, “Kanserin her çeşidi kötüdür ama gözlerinin içi gülemeyen çocuklarda olması en acısıdır. Onların da gözlerinin içini güldürmek için böyle bir farkındalık oluşturduk. Lösemi tedavisinin en önemli şartı moraldir. Biz bu çocuklarımıza moral vermek ve bir nebze olsun şifa olmak amacıyla böyle bir çalışmaya imza attık. Umarım şifa arayan herkes aradığı şifaya en erken şekilde ulaşır” ifadelerini kullandı.

Minikler tarafından gerçekleştirilen etkinlik, herkes tarafından takdir topladı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.