Kadın Motosikletçiler "Çocuk İstismarına Dur" Diyecek

Kadın Motosikletçiler "Çocuk İstismarına Dur" Diyecek
Türkiye Kadın Motosikletçiler Kulübü Konya Temsilciliği üyesi kadınlar, erkek kulüpler ve bağımsız motosiklet kullanıcılarının da desteğiyle Pazar günü saat 12.00'de Çocuk İstismarına Karşı Farkındalık Korteji yapacak

Türkiye Kadın Motosikletçiler Kulübü (TKMK) Konya İl Temsilciliği, çocuk istismarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenliyor.

TKMK Konya İl Temsilcisi Esengül Liman, etkinlikler kapsamında çocuk istismarına dikkati çekmek için kortej oluşturacaklarını söyledi.

Liman, Türkiye Kadın Motosikletçiler Kulübü Konya Temsilciliği olarak 2018 Mart ayından beri 10'u aktif, 14 bayan motor kullanıcısıyla topluma sosyal fayda sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getirdi.

"Mini bir topluluk olarak yavaş yavaş büyümekte olan kadın motosiklet kulübümüz, aktif sürüşler ve küçük etkinlikler yapmakta” diyen İl Temsilcisi Liman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu etkinliklerin arasında son günlerde içimizi acıtan, yüreğimizin burkan, toplumun yarası haline gelmiş çocuk istismarına da dikkati çekmek istedik. Bu amaçla, kulübümüzün 10 kadın üyesi ile birlikte diğer illerden gelecek bay ve bayan kulüplerin ve bağımsız motosiklet kullanıcılarının da desteğiyle TKMK Konya olarak 25 Kasım 2018 Pazar günü saat 12.00'de bir kortej oluşturacağız. Meram son duraktan başlayıp Mevlana alanına kadar devam edecek kortejimize Konyalıların da desteğini bekliyoruz."

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.