Kadir Büyükhelvacıgil Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kadir Büyükhelvacıgil Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Helvacızade Şirketler Grubu Onursal Başkanı Kadir Büyükhelvacıgil son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Helvacızade Şirketler Grubu Onursal Başkanı Kadir Büyükhelvacıgil son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Konya Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Helvacızade Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ile Yeşilay Genel Sekreter Yardımcısı Zade Vital CEO'su Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil’in babaları, Helvacızade Grubu Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Büyükhelvacıgil 90 yaşında hayatını kaybetti.

Kadir Büyükhelvacıgil’in cenazesi Sultan Selim Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından tekbirler ve dualar eşliğinde Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kadir Büyükhelvacıgil’in cenaze namazına, merhumun ailesinin yanı sıra Konya Valisi Vahdettin Özkan, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, KSO Meclis Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükçü, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Hüseyin Çevik, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Mahmut Sami Şahin, AK Parti Konya Eski Milletvekilleri Kerim Özkul, Muhammet Uğur Kaleli, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar ve Büyükhelvacıgil ailesinin sevenleri ile dostları katıldı.

Merhum Kadir Büyükhelvacıgil 2 erkek ve 1 kız olmak üzere 3 çocuk babasıydı.

Haber Kent olarak merhum Kadir Büyükhelvacıgil’e Allah’tan rahmet, Büyükhelvacıgil ailesine ise başsağlığı ve sabırlar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.