Karatay Belediyesi’nden Sahlep İkramı

Karatay Belediyesi’nden Sahlep İkramı
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Mevlana Kültür Merkezi’ne gelen tüm misafirlere belediye olarak sahlep ikramında bulunduklarını söyledi.

Sahlep ikramın Karatay’da artık gelenekselleştiğini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Mevlana Kültür Merkezi’ne gelen tüm misafirlere sahlep ikramında bulunduklarını belirtti.

Karatay Belediyesi; sema törenlerinin yanı sıra daha birçok kültürel ve sanatsal etkinliğin yapıldığı Mevlana Kültür Merkezi’ne gelen bütün misafirlerine sahlep ikramında bulunuyor. Karatay Belediyesi’nin sıcak ikramını takdir eden Mevlana dostları, ikram dolayısıyla Karatay Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

“Mevlana’nın Kıymetli Tüm Misafirlerini İyi Şekilde Ağırlama Gayretindeyiz”

İkramın Karatay’da artık gelenekselleştiğini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Mevlana Celaleddin Rumi’nin 750. Vuslat Yıldönümünde belediye olarak Konya’nın ve Hz. Mevlana’nın kıymetli misafirlerini iyi şekilde ağırlama gayretinde olduklarını aktardı. Başkan Hasan Kılca; “Özellikle kış aylarının ve soğuğun artık etkisini hissettirdiği bu günlerde vatandaşlarımızın içini ısıtmak için Hz. Mevlana’nın dostlarına salep ikramında bulunuyoruz. Bu vesileyle Hz. Mevlana’nın çağrısına uyup şehrimizi şereflendiren tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.