Kaybolan ve Balçıkta Mahsur Kalan Yaşlı Kadın Kurtarıldı

Kaybolan ve Balçıkta Mahsur Kalan Yaşlı Kadın Kurtarıldı
Konya’da bir kişinin kaybolduğunun bildirilmesi üzerine harekete geçen AFAD, jandarma, polis ekipleri ve vatandaşların gece boyu süren arama kurtarma çalışmaları sonucu, bir tarlada balçıkta mahsur kalmış halde bulunan yaşlı kadını kurtardı.

Konya’da bir kişinin kaybolduğunun bildirilmesi üzerine harekete geçen AFAD, jandarma, polis ekipleri ve vatandaşların gece boyu süren arama kurtarma çalışmaları sonucu, bir tarlada balçıkta mahsur kalmış halde bulunan yaşlı kadın kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece yarısı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne, Konya’nın Selçuklu İlçesi’nin Başarakavak Mahallesi’nde 80 yaşındaki alzhmeimer hastası olduğu belirtilen bir kişinin kayıp olduğu ihbarı geldi. Yaşlı kişinin yakınları tarafından yapılan ihbarda, dün saat 18.00’den itibaren kayıp olduğu, köylülerle birlikte yaptıkları aramaların sonuç vermediği bildirildi. İhbar üzerine hemen harekete geçen ve olay yerine intikal eden AFAD ekiplerinin koordinesinde başlatılan arama kurtarma çalışmaları, jandarma, polis ve vatandaşlarca gece boyunca sürdü. Ekipler, sabah saatlerine doğru yaşlı kadını, evine 1 kilometre uzaklıkta bir tarlada balçıkta mahsur kalmış halde buldu. Ekiplerce sağ olarak kurtarılan yaşlı kadın, sağlık ekiplerine teslim edilerek, hastaneye sevk edildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.