Konya Polisi, Görme Engelli Ahmet’in Hayalini Gerçekleştirdi

Konya Polisi, Görme Engelli Ahmet’in Hayalini Gerçekleştirdi
Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “10- 16 Mayıs Engelliler Haftası”nda, görme engelli Ahmet’in doğum gününde hayalini gerçekleştirdi. Konya Emniyet Müdürlüğüne Emniyet birimlerini ziyaret etmek istediğini bildiren Ahmet’i Emniyet Müdürlüğü misafir etti.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “10- 16 Mayıs Engelliler Haftası”nda, görme engelli Ahmet’in doğum gününde hayalini gerçekleştirdi.  Konya Emniyet Müdürlüğüne Emniyet birimlerini ziyaret etmek istediğini bildiren Ahmet’i Emniyet Müdürlüğü misafir etti.

Polis kıyafetiyle birimleri gezerek polis araçlarına binen Ahmet telsiz anonslarına da yanıt vererek bir günlüğüne polis olmanın heyecanını yaşadı. 10 Mayıs’ta doğum günü olan Ahmet, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde polis abileriyle beraber doğum günü kutladı.

Ahmet’in birimlerine olan ziyaretinde memnun olan polisler, Ahmet ve tüm engelli vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu, her zaman yanlarında olduklarını ve yaşadıkları tüm olumsuz durumlarda kendilerine başvurabileceklerini ifade etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.