Konya Polisinden Örnek Proje!

Konya Polisinden Örnek Proje!
Konya Emniyeti örnek bir projeye daha imza attı ve lise öğrencilerine yönelik ‘Şehrimi Tanıyorum’u hayata geçirdi. Önce kentin tarihi ve kültürel yerleri gezdiriliyor, sinema etkinliğinin ardından milli birlik ve beraberlik konusunda bilgilendiriliyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü örnek bir projeye daha imza attı. Lise öğrencilerine yönelik ‘Şehrimi Tanıyorum’ projesini hayata geçiren Konya Emniyeti, önce kentin tarihi ve kültürel yerlerini gezdiriyor, sinema etkinliğinin ardından milli birlik ve beraberlik konusunda bilgilendiriyor.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında lise öğrencilerine yönelik “Şehrimi Tanıyorum” projesi gerçekleştirildi.

TEM Şube Müdürlüğü’nce, Cihanbeyli, Kadınhanı, Kulu ve Seydişehir ilçelerinde okuyan 100 lise öğrencisi il merkezine getirilerek Konya Panorama Müzesi, Mevlana Müzesi, Kelebekler Vadisi gezdirildi. Ayrıca öğrencilerle birlikte Şehit Öğretmenimiz anısına gösterimde olan “Aybüke: Öğretmen oldum ben” adlı sinema filmi izletildi.

Filmin ardından TEM Şube Ekiplerince öğrencilere, milli birlik ve beraberlik konusunda bilgilendirme semineri yapıldı.

Gezi sonunda yapılan projeden memnun olduklarını dile getiren lise öğrencileri, milli ve manevi duyguları daha iyi öğrendiklerini ve bu projeye katılımlarından dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. Ayrıca bu tür projelerin devamının da yapılmasını isteyen öğrenciler, Konya Emniyet Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğü’ne de teşekkür etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

11aralk-emniyet-proje2.jpg

11aralk-emniyet-proje3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.