Konya’da Depremzede Çocuklar İçin ‘Motivasyon Etkinliği’

Konya’da Depremzede Çocuklar İçin ‘Motivasyon Etkinliği’
Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi, Konya’ya gelen depremzede çocuklar için birlik, beraberlik ve motivasyon etkinliği düzenledi.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depremler sonrası, Konya KYK Alaaddin Erkek Yurdu’na yerleştirilen depremzede çocuklar ile Konya Ülkü Ocakları Asena birimi, organize edilen birlik beraberlik ve motivasyon etkinliğinde buluştu.

Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi Eğitimden Sorumlu Başkan Aygül Yanardağ, “Gerekli izinlerimizi aldıktan sonra KYK Alaaddin Erkek Yurdu’nda kalan depremzede çocuklarımızla birlikte yaptığımız etkinlikte, çocuklarımızı bir nebze olsun yaşadıkları deprem korkusundan uzaklaştırmak ve motivasyonlarını sağlamak adına bu etkinliği gerçekleştirdik. Bizim için ilk önce geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğundan daha bir mutluluk yok. Bu etkinliğin yapılmasında bizlere maddi ve manevi katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi’nin birlik, beraberlik ve motivasyon etkinliğe katılan yaklaşık 200 depremzede çocuğun mutlukları yüzlerine yansıdı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.