Konya’da Yılın İlk Bebeği 00.01’de Dünyaya Geldi

Konya’da Yılın İlk Bebeği 00.01’de Dünyaya Geldi
2024 yılının ilk bebeği Konya’da Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde saat 00.01’de normal doğumla 3 kilo 750 gram ağırlığında dünyaya geldi.

2024 yılının ilk bebeği Konya’da Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde saat 00.01’de normal doğumla 3 kilo 750 gram ağırlığında dünyaya geldi. Konya’da Kezban ve Halil İbrahim Uyanık çiftinin üçüncü çocukları olarak dünyaya gelen yılın ilk bebeğine ‘Amine’ ismi verildi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, 2024 yılının ilk bebeğini ve ailesini ziyaret etti. Vali Özkan, dünyaya gelen “Amine” bebeğin ailesini tebrik ederek yeni yıllarını kutladı.

Amine bebeğin ailesinin bu mutlu dakikalarına ortak olan Vali Özkan, Amine bebeğe sağlıklı ve uzun ömürler temennisinde bulunarak hediye takdiminde bulundu.

İl Sağlık Müdürlüğüne, hastane yönetimine ve hekimlere teşekkür eden Vali Özkan, sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, sağlıkta, sıhhatte 2024 yılının huzur ve istikrar yılı olmasını temenni ederek, “2023 yılında hem Konya’mızda hem memleketimizde hem de bütün dünyayı etkileyen sevindirici ve bazen de bizi müteessir eden hadiseler yaşadık. 2024 yılında bütün dünyada, bütün insanlıkta, ülkemizde ve hassaten şehrimizde, Konya’mızda huzur ve istikrarın daim olması temennisiyle bütün Konyalı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Yapılan ziyarette Vali Özkan’a, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Esma Arıbaş ile doktorlar ve hastane görevlileri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.