Konya’dan İskenderun’a Giden 28 AFAD Gönüllüsü Bölgeye Ulaştı

Konya’dan İskenderun’a Giden 28 AFAD Gönüllüsü Bölgeye Ulaştı
Konya’dan hareket eden 28 AFAD Gönüllüsü, bölgeye ulaştı. Konya ekibi, bölgede iyileştirme çalışmalarında yer alarak su baskınlarından etkilenen ev ve işyerlerinde su tahliyesi ile temizlik çalışmalarına başladı.

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde aşırı yağışlar ve deniz taşması sonucu su baskınları meydana geldi. Konya’dan hareket eden 28 AFAD Gönüllüsü, su baskınlarının yaşandığı İskenderun’a ulaştı. Konya ekibi, bölgede iyileştirme çalışmalarında yer alarak su baskınlarından etkilenen ev ve işyerlerinde su tahliyesi ile temizlik çalışmalarına başladı.

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde aşırı yağışlar ve deniz taşması sonucu meydana gelen su baskınları sonrası AFAD koordinasyonunda Türkiye Afet Müdahale PlanI (TAMP) çerçevesinde ilgili tüm kurumlar, etkilenen alanlarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İskenderun İlçesi’ndeki çalışmalarda yer almak üzere Konya’dan hareket eden 28 AFAD Gönüllüsü, bölgeye ulaştı. Konya ekibi, bölgede iyileştirme çalışmalarında yer alarak su baskınlarından etkilenen ev ve işyerlerinde su tahliyesi ile temizlik çalışmalarına başladı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.