Konyalı Şehit Polisini Son Yolculuğuna Uğurladı

Konyalı Şehit Polisini Son Yolculuğuna Uğurladı
Trafik kazası sonucu şehit olan Olay Yeri Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ali Teke, gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.

İçinde göreve giden polislerin bulunduğu olay yeri inceleme aracı ile otomobilin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Ali Teke(37), dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesi Konya Şehitliği’nde defnedildi

Şehit polis memuru Ali Teke’nin cenaze namazı ikindi namazını müteakip Konya Şehitliği namazgahında kılındı.

Şehit Teke’nin cenaze töreninde ailesi, annesi, babası ve yakınları gözyaşlarını tutamayarak uzun süre şehidin tabutuna sarıldı.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak cenaze töreni boyunca şehit polisin babası Sabri Teke’nin koluna girerek teselli etti.

Törende konuşan Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, polis teşkilatına ve şehidin ailesine başsağlığı diledi.

 Şehit memur Teke’nin öz geçmişinin okunmasının ardından cenaze namazı kılındı.  

Namazın ardından şehit polis memuru Ali Teke’nin Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlara alınarak Konya Şehitliği’ne götürüldü.

Çok sayıda meslektaşı ve Konyalı vatandaşların katıldığı törende, şehidin cenazesi dualarla Konya Şehitliği’nde defnedildi.

Şehidin cenaze törenine, polis memuru Ali Teke’nin ailesi, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, protokol üyeleri, polis memurunun mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİT POLİS MEMURU ALİ TEKE

1981 Seydişehir doğumlu Şehit Polis Memuru Ali Teke Çankırı Polis Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Afyon ve Şanlıurfa’ki görevlerinin ardından 2013’ten itibaren memleketi Konya’da görev yaptı. Evli olan şehit polis 2 çocuk babasıydı.

Öte yandan, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Ali Teke’nin şehit olduğu olayda yaralanan, polis memurları Yaşar Orman ve Mevlüt Boğaz’ı Konya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Yaralı polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TRAFİK KAZASI: 1 ŞEHİT, 4 YARALI

Konya’nın Karatay İlçesi Fetih Caddesi Karakayış Kavşağı’nda, İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi’nden Yaşar O. (37) idaresindeki 42 DIB 73 plakalı polis olay yeri inceleme aracı göreve gittiği esnada, İbrahim T. (25) yönetimindeki 42 FKB 63 plakalı otomobille çarpışmış, çarpışmanın şiddeti ile karşı şeride geçerek bir ağaca çarpan ardından da takla atan olay yeri inceleme aracında bulunan polis memurlarından sürücü Yaşar O. ve Mevlüt B. (41), otomobil sürücüsü İbrahim T. İle Muazzez T. yaralanmış, Ali Teke (37) araç altında kalarak şehit olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.