Konyaspor, 300 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Konyaspor, 300 Çocuğun Yüzünü Güldürdü
Konyaspor yönetimi, futbolcular ve taraftarların yanı sıra Çumra Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği tarafından Çumra’da gerçekleştirilen organizasyonla 300 çocuğun kışlık ihtiyaçları giderildi.

Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, yönetim kurulu üyesi Uğur Öncan, futbolcular Selim Ay, Ertuğrul Taşkıran ve Volkan Fındıklı, Çumra Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği ve Nalçacılılar Taraftar Derneği’nin forma, bot, kışlık giyecek ve oyuncak organizasyonuna katılarak çocukları sevindirdi.

Çumra İlçesi Gençlik Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen törende Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği Başkanı Osman Demirci, Nalçacılılar Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Apalı ve Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, birer konuşma yaptı.

Törenden önce 300 çocuğa Konyaspor forması dağıtan Nalçacılılar Taraftar Derneği’nin Başkanı İbrahim Apalı “Hem Konyaspor olarak hem Nalçacılılar Taraftarlar Derneği olarak böyle anlamlı ve önemli organizasyonlara her zaman destekçi olacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır ise “Hepinizi Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına selamlıyorum. Biz 6 aydan bu yana Konyaspor Kulübü’nün yöneticileriyiz. Saha dışındaki yoğun mesaimize sportif başarılarımız da eklenmeye başladı. Aykut Kocaman hocamızla yeni bir sayfa açtık. Futbolcularımızın sezon başından bu yana emekleri çok fazla. Konyaspor’umuzun ilerleyen yıllarda hedef anlamında çok iyi yerlerde olması ve temsil edilmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah çok daha başarılı günler göreceğiz” diye konuştu.

Daha sonra Konyaspor yönetimi, futbolcular ve taraftarların bulunduğu gruba şilt takdiminin ardından organizasyonla 300 çocuğun kışlık ihtiyaçları giderildi. Mont, bot, kıyafet, oyuncak ve yiyecek paketlerinin yanı sıra çocuklara 300 Konyaspor forması dağıtıldı.

Törenin ardından yoğun sevgi seli ile karşılaşan oyuncular Selim Ay, Ertuğrul Taşkıran ve Volkan Fındıklı çocukların isteklerini kırmadı ve uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.