Meslekte 50. Yıl Plaketini Oğlu Verdi

Meslekte 50. Yıl Plaketini Oğlu Verdi
İMO Konya Şubesi tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Plaket Töreni’nde İnşaat Mühendisliği mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını dolduran mühendislere onur belgesi ve plaket verildi. Törende mesleğinde 50. yılını dolduran Bekir Yetiştirici’ye onur belgesini ve plaketini oğlu Hasan Özgür Yetiştirici verdi.

Mesleğinde 50. yılını dolduran babasına onur belgesini ve plaketini veren oğlu Hasan Özgür Yetiştirici, “Herkese nasip olmaz. Gururluyum’ dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şubesi tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Plaket Töreni’nde İnşaat Mühendisliği mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını dolduran mühendislere onur belgesi ve plaket verildi.

Konya Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kamanlı, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, akademisyen ve çok sayıda inşaat mühendisinin katılımıyla düzenlenen tören ilginç anlara sahne oldu.

Konuşmaların ardından inşaat mühendisliği mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını tamamlayan mühendislere plaket ve onur belgeleri protokol tarafından verildi.

Törende mesleğinde 50. yılını dolduran Bekir Yetiştirici’ye onur belgesini ve plaketini oğlu Hasan Özgür Yetiştirici verdi.

Babasına plaketini ve onur belgesini veren Hasan Özgür Yetiştirici, duygularını şu ifadelerle anlattı: “Herkese nasip olmaz bir an yaşadık. Ne mutlu bana ki; İnşaat mühendisliği mesleğinde 50.yılını dolduran babama onur belgesini ve plaketini verme şerefi, 40.yılında olduğu gibi yine bana nasip oldu. Bu özel törende emeği geçen herkese teşekkürler. Daha nice sağlıklı yıllara babacığım.”

 

 (Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.