Muhalefetin Adeta Buluştuğu Düğün!

Muhalefetin Adeta Buluştuğu Düğün!
Gazeteci Müslüm Evci ile Dilek Polat, dün akşam yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Adeta muhalefetin buluştuğu düğünde CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, SP ve Gelecek Partisi temsilcilerinin katılımı dikkati çekti.

Sözcü Gazetesi Konya Temsilcisi Müslüm Evci ile Dilek Polat dün akşam yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.  Adeta muhalefetin buluştuğu düğünde CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, SP ve Gelecek Partisi temsilcilerinin katılımı dikkati çekti.

Mehmet ve Setihe Polat’ın kızı Dilek Polat ile Hasan ve Resmiye Evci’nin oğlu Müslüm Evci, gerçekleştirilen düğün töreniyle mutluluğa ‘evet’ dedi.

Konya’da bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreniyle Polat ve Evci aileleri çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı, genç çifti mutlu günlerinde yakınları, dostları, siyaset dünyası ve gazeteci arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

 

 

Düğüne, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Solak Özer, CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri katıldı. Eski Başbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Deva Partisi Genel Başkan Ali Babacan, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili İsmail Tatlıoğlu, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın ise Evci’ye tebrik mesajı ve çiçek gönderirken, davetliler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş başta olmak üzere bazı siyasilerin ise oynaması beğeni ve alkış aldı.

(MÇ/Haber Kent)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.