“OTİZMİN FARKINDAYIZ” ETKİNLİĞİ

PEDALLARI OTİZME DİKKATİ ÇEKMEK İÇİN ÇEVİRDİLER: Dünya Otizm Günü dolayısıyla "Otizm Farkındalık" etkinliği düzenlendi. İlk olarak bisiklet turu ile başlayan etkinlikte, otizmli çocukların bu mutlu gününde bisikletleriyle etkinliğe katılan protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş da pedallarını otizme dikkati çekmek için çevirdi. Daha sonra Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi’nde (SOBE)  gerçekleştirilen şenlik ile devam etti. Otizmli çocuklar bu mutlu günlerinde şişme oyun grubu eğlencesi, uçurtma şenliği, el izi ve mavi balonların gökyüzüne bırakılması keyifli bir gün geçirdiler.

Öte yandan Selçuklu'nun sembol binaları olan Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi ve Konya Tropikal Kelebek Bahçesi de Otizm etkinlikleri kapsamında Otizm'in simgesi olan mavi renge boyandı.

 

#DünyaOtizmGünü #OtizmFarkındalık #Etkinliği #PedallarıOtizmeDikkatiÇekmekİçinÇevirdiler #SelçukluOtizmliBireylerEğitimMerkezi #SOBE #SelçukluOtizmliBireylerEğitimVakfı #SelçukluBelediyesi #UğurİbrahimAltay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.