Özel Çocuklar Öğretmenlerini Unutmadı ve Minnettarlıklarını Gösterdiler!

Özel Çocuklar Öğretmenlerini Unutmadı ve Minnettarlıklarını Gösterdiler!
Gökcem Özel Çocuklar, eğitimlerine katkıda bulunan öğretmenlerini unutmadılar ve minnettarlıklarını göstermek için ‘Öğretmenler Günü’nü farklı kutladı.

Gökcem Özel Çocuklar, eğitimlerine katkıda bulunan öğretmenlerini unutmadılar ve minnettarlıklarını göstermek için ‘Öğretmenler Günü’nü farklı kutladı.

Öğretmenler Günü, Gökcem Karşıyaka Balık Restoranı'nda muhteşem bir etkinlikle kutlandı. Etkinliğe, öğretmenler ile yakınları katıldı.

Gökcem Özel Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Devecioğlu etkinliğin amacını, "Biz, özel gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarmak ve topluma daha fazla entegre olmalarını sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Aynı zamanda, gençlerimizin eğitimine katkıda bulunan değerli öğretmenlerimizi unutmadık ve minnettarlığımızı ifade etmek istedik” olarak açıkladı.

Restoranın şeflerinin, özel gençlere meslek eğitimi vererek, onların yeteneklerini geliştirmelerine destek olduğunu ifade eden Devecioğlu, “Bu kapsamda hazırlanan Öğretmenler Günü özel menüsü, konuklara unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşattı. Öğretmenler, özel gençlerin hazırladığı lezzetleri beğeniyle tattı ve onların emeklerini takdirle karşıladı. Gökcem Karşıyaka Balık Restoranımız, sadece bir mekân olmanın ötesinde, toplum için birleştirici bir güç olma misyonunu başarıyla sürdürüyor. Restoranımızın bu tür etkinliklerle sadece lezzetli yemekleriyle değil, aynı zamanda topluma katkı sağlayan sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkıyor. Öğretmenler Günü, eğitim camiasının en kıymetli fertlerini hatırlamak ve onlara minnet duygularımızı ifade etmek adına önemli bir fırsattır. Umarım bu güzel etkinlik, eğitimde öncü olan değerli öğretmenlerimizin yüreklerine dokunmuştur. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz" diye konuştu.

Etkinliğe katılan öğretmenler, Türküler Bakırcı ve Orkestrası’nın seslendirdiği türkülere ve şarkılara eşlik ederek, güzel bir zaman geçirdiler.

Gökcem Karşıyaka Balık Restoranı, Gökcem Özel Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin iktisadi işletmesi olarak faaliyet gösteriyor. Restoran, özel günlerde anlam dolu etkinliklere ev sahipliği yaparak, toplumsal sorumluluklarını bir kez daha ön plana çıkarıyor.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.