Pekdemir: “Ziyaret ve Dualar Acılarımızı Bir Nebze Olsa Azaltıyor”

Pekdemir: “Ziyaret ve Dualar Acılarımızı Bir Nebze Olsa Azaltıyor”
Konya Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep Pekdemir: “Bizler ‘Oğulsuz Yaşanır Ama Vatansız Asla’ sözünü kendimize yol eden insanlarız. Evlatlarımızı şehit verdik ama bu tür ziyaretler ve bizlere birer evlat olan kardeşlerimizin destekleri, duaları acılarımızı bir nebze de olsa azaltıyor. Bizim tek bir parti hariç tüm siyasilere kapımız açık”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca’nın Konya Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaretinde konuşan dernek başkanı ve şehit babası Recep Pekdemir, “Bizler ‘Oğulsuz Yaşanır Ama Vatansız Asla’ sözünü kendimize yol eden insanlarız. Evlatlarımızı şehit verdik ama bu tür ziyaretler ve bizlere birer evlat olan kardeşlerimizin destekleri, duaları acılarımızı bir nebze de olsa azaltıyor. Bizim tek bir parti hariç tüm siyasilere kapımız açık” dedi.

Dr. Karaca beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Gülmez ve Hayriye Oflaz’la, Konya Şehit Aileleri Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu ve dernek başkanı Recep Pekdemir ile görüştü.

Şehit ailelerine olan sevgi ve saygılarının her geçen gün artarak devam ettiğini ifade eden Karaca, “Bu vatan ve bayrak uğruna canlarını siper eden tüm şehitlerimize bir kez daha rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar dilerim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep Pekdemir ise, “Bizler ‘Oğulsuz Yaşanır Ama Vatansız Asla’ sözünü kendimize yol eden insanlarız. Evlatlarımızı şehit verdik ama bu tür ziyaretler ve bizlere birer evlat olan kardeşlerimizin destekleri ve duaları acılarımızı bir nebze de olsa azaltıyor. Bizim tek bir parti hariç tüm siyasilere kapımız açık. Sayın Karaca ve ekip arkadaşlarına da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.