Pekyatırmacı: “Cuma Buluşmaları Önemli Bir Halkla İlişkiler Çalışması”

Pekyatırmacı: “Cuma Buluşmaları Önemli Bir Halkla İlişkiler Çalışması”
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Cuma Buluşmaları’mız hizmet planlamasına katkı sağlayan önemli bir halkla ilişkiler çalışması. Her yaştan hemşehrimiz bu buluşmalar vesilesi ile bize istek, öneri ve görüşlerini dile getiriyorlar" dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Cuma Buluşmaları’mız aynı zamanda hizmet planlamasına katkı sağlayan önemli bir halkla ilişkiler çalışması. Her yaştan hemşehrimiz bu buluşmalar vesilesi ile bize istek, öneri ve görüşlerini dile getiriyorlar” dedi.

Selçuklu Belediyesi’nin ilçe sakinleriyle arasında köprü olan “Cuma Buluşmaları” her hafta farklı bir mahalle ve camide devam ediyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Cuma Buluşmaları kapsamında Buhara Mahallesi Tevhid Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cuma namazı sonrasında ilçe sakinlerini dinleyen ve onlarla hasbihal eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, mahalle muhtarı, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı: “Her Vesileyle Hemşehrilerimizle Bir Arada Olmaya Özen Gösteriyoruz”

Cuma Buluşmaları’nın ilçe sakinleriyle bir arada olmak için önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu’da tüm mahallelerimizde belediye olarak hizmetlerimizi yürütüyoruz. Farklı mahallelerimizde ve farklı camilerimizde ilçe sakinlerimizle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Cuma Buluşmalarımız aynı zamanda hizmet planlamasına katkı sağlayan önemli bir halkla ilişkiler çalışması. Her yaştan hemşehrimiz bu buluşmalar vesilesi ile bize istek, öneri ve görüşlerini dile getiriyorlar. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizin de hazır bulunduğu programlar vesilesi ile vatandaşımızın talebini yerinde değerlendiriyor, yapılabilecekler noktasında ortak akılla hareket ediyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu ile Selçuklumuzu hep birlikte geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Yakın zamanda üç aylara gireceğiz ve sonrasında Ramazan ayını karşılayacağız inşallah. Bu mübarek günler sebebiyle Allah zulüm altında olan Filistinli kardeşlerimize ve tüm İslam Alemine kurtuluş ve muvaffakiyetler versin ülkemizin de birlik, beraberliğini daim kılsın” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.