Polis Eşleri Konya’da Birlikte Üretmenin ve Paylaşmanın Güzelliğini Yaşadı

Polis Eşleri Konya’da Birlikte Üretmenin ve Paylaşmanın Güzelliğini Yaşadı
Polis Eşleri Derneği Konya Şubesi düzenlediği workshop etkinliğiyle birlikte üretmenin ve paylaşmanın güzelliğini yaşattı. “Mum Workshop”u etkinliği, samimi atmosferiyle güzel anlara sahne oldu.

Polis Eşleri Derneği Konya Şubesi bir workshop etkinliğini daha keyifle geride bıraktı. Birlikte üretmenin ve paylaşmanın güzelliğinin yaşandığı “Mum Workshop”u etkinliği, samimi atmosferiyle güzel anlara sahne oldu.

Polis Eşleri Derneği Konya Şube Başkanı Fethiye Yüksek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; İl protokolünün eşlerinin de katılım sağlamasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirterek, “Workshop süresince bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşan, ekibiyle birlikte etkinliğimize değer katan Anka Kadın Kooperatifi Başkanı Fazilet Koçyiğit ve kıymetli ekibine ayrıca teşekkür ediyoruz. Emek, dayanışma ve güzel sohbetlerin buluştuğu bu özel günde, derneğimizin birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha hep birlikte yaşadık. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

9subt-polis-esleri2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.