Polisten ‘İçimizi Isıtan Kareler’

Her durumda aktif görev alan, huzur, güven ve asayişi sağlayan polisler, bu sefer çocuklarla kar topu oynadı ve çocukların kar sevincine ortak oldu.

Konya’da her durumda aktif görev alan Yunus Polisleri, zorlu şartlarda çalışmanın yanı sıra bu sefer Kültürpark'ta çocuklarla kar topu oynadı ve çocukların kar sevincine ortak oldu.

İmdatlarına Polisin Yardım Eli Yetişiyor!

Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tüm ülkeyi etkisi altına alan olumsuz hava koşullarında gece gündüz demeden yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koştu.

Ülke genelinde etkisini gösteren kar yağışları olumsuz koşullarını en aza indirmek için çalışan Konya polisi, vatandaşların zor anlarında imdadına yetişiyor.

Yolda Kalan Vatandaşlara Polisin Yardım Eli

Konya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri karın yağmaya başladığı ilk andan itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yağışların etkisinin artırdığı çevre yollarında bekleyen vatandaşlara hem sıcak çorba ikramında bulunuluyor hem de trafik güvenliği üst seviyede sağlanıyor.

Konya Polisinden ‘Sokak Hayvanlarına Şefkat Eli’

Konya polisi, dondurucu soğuklarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da yalnız bırakmıyor. "HAYDİ" ekipleri hayvanların yoğun olduğu alanları belirleyerek candostlarımıza mama bırakıyor. Bunun yanı sıra Konya'nın dört bir yanında görevde olan Trafik, Asayiş ve diğer ekipler de görev bölgelerinde sokak hayvanlarını beslemeyi ihmal etmiyor.

'Squares That Warm Our Hearts' From The Police

The police, who took an active role in every situation and ensured peace, security and security, played snowballs with the children this time and shared the snow joy of the children.

 

#polis #police #emniyet # safety #icimiziisitankareler #karyagisi #snowfall #huzur #guven #asayis #konyaemniyetmudurlugu #imdat #polisinyardimeli #policehelpinghand #sokakhayvanlari #streetanimals #dondurucusoguklar #freezingtemperatures #haydi #cevre #doga #yabanhayati

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.