Salgına Rağmen Okullarda ‘Kan’panya Devam Ediyor

Salgına Rağmen Okullarda ‘Kan’panya Devam Ediyor
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Okulumda "Kan"panya Var" projesiyle okullarda kan bağışı kampanyaları düzenlenmeye devam ediliyor.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Konya İnsan Mektebi Kültür Davamız kapsamında yürütülmekte olan "Okulumda "Kan"panya Var" projesiyle okullarda kan bağışı kampanyaları düzenlenmeye devam ediliyor.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de proje çerçevesinde öğretmen ve velilere yönelik kan’panya düzenleyen Karatay Müslüme Ali Yaman İlkokulu’nu ziyaret etti.

Kan bağışında bulunan öğretmen ve velilerle sohbet eden Büyük, insan sağlığının her şeyden önemli olduğunun daha iyi idrak edildiği salgın döneminde, kan bağışında bulunmanın çok daha kıymetli olduğuna dikkati çekti. Büyük, kan bağışında bulunanlara hassasiyetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü çerçevesinde yürütülen “Marşımı Söylüyorum e-Twinning Projesi Bayrak Tasarım Sergisi’ni de gezen İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, öğretmenler odasında okulda görev yapan öğretmenlerle sohbet etti.  

Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar’ın da katıldığı ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halim Yıldız da hazır bulundu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.