Şehit Ali Fatih Birtek Dualarla Anıldı

Şehit Ali Fatih Birtek Dualarla Anıldı
1995 yılında Van'ın Çatak İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Ali Fatih Birtek, ailesi ve Şehit Aileleri Derneği tarafından düzenlenen programla bir kez daha dua ve rahmetle anıldı.

1995 yılında Van'ın Çatak İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Ali Fatih Birtek, ailesi ve Şehit Aileleri Derneği tarafından düzenlenen hatim yemeğinde bir kez daha dua ve rahmet ile anıldı.

Konya Şehit Aileleri Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen hatim duası ve yemeğinin bu haftaki programında 1995 yılında şehit olan Ali Fatih Birtek anıldı. Dernek binasında düzenlenen hatim duası ve yemeğine şehit yakınları ile Ali Fatih Birtek'in ailesi ve yakınları katıldı.

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, bu programlar vesilesi ile şehitleri bir kez daha rahmet ve dua ile andıklarını ifade ederken bu geleneğin devam edeceğini söyledi.

Şehit Komando Er Ali Fatih Birtek'in ailesi ise evlatlarının hatim duası için verilen yemeğe katılan herkese teşekkür ederken evlat acısının ilk günkü gibi yüreklerinde durduğunu ifade ettiler.

Şehit annesi Aliye Birtek ise oğlunun ölümünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen acılarının ilk günkü gibi taze durduğuna dikkati çekerken, “Evladımız bu vatan uğruna şehit oldu. Bu bizim için bir gurur oldu ancak yaşadığımız acı hiçbir zaman dinmedi. Oğlumun ardından babasını da kaybettik. Ben hem evladım Ali Fatih’i hem eşim Mevlüt Birtek’i bir kez daha rahmet ve dua ile anıyorum. Rabbim evladını bu uğurda veren tüm anne babaların yardımcısı olsun” diye konuştu.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.