Selçuklu Kaymakamından Muhtarlara Çağrı!

Selçuklu Kaymakamından Muhtarlara Çağrı!
Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, muhtarlara mahallelerini iyi tanımaları gerektiğini belirterek, “Sizler vatandaşlarımızın gören gözü, işiten kulağı ve vatandaşlarımıza uzanan bir elsiniz” dedi.

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, muhtarlara mahallelerini iyi tanımaları gerektiğini belirterek, “Sizler vatandaşlarımızın gören gözü, işiten kulağı ve vatandaşlarımıza uzanan bir elsiniz. Mahallemizdeki eksiklikleri, problemleri en seri şekilde ilgili birimlere bildirilmeniz gerekiyor. Tabii eğitim, sağlık, tarım, konularında sizlerin de mahallelerinizi iyi tanımanız gerekiyor. Tüm bunların yanında asayiş, güvenlik noktasında emniyet ve jandarma güçlerimizi yerinde ve zamanında uyarmanız da çok önemli” dedi.

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın, seçim sonrasında seçilerek göreve gelen muhtarlarla Selçuklu Kongre Merkezi'nde bir araya geldiği toplantıya katıldı. Başkan Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Ersan Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Muhammed Kavak, mahalle muhtarları ve belediye başkan yardımcılarının katıldığı programda konuşan Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinin güzel bir seçim olduğunu dile getirerek, “Mahalli seçimler streslidir, gergindir. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde, sorunsuz şekilde gerçekleşmesine imkan sağlayan değerli güvenlik güçlerimize ve seçim sürecinde görev alan değerli arkadaşlarımıza da bu vesileyle teşekkür ediyorum. Yeniden seçilen belediye başkanımıza ve muhtar arkadaşlarımıza yeni dönemde vatana ve millete hizmet yolunda başarılı bir süreç diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Vatandaşlarımızın Gören Gözü, İşiten Kulağı ve Vatandaşlarımıza Uzanan Bir Elsiniz”

Selçuklu ilçesinin 695 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük metropol ilçelerinden biri olduğuna ve toplam 72 mahallesinin bulunduğuna işaret eden Tortop, sözlerini şöyle sürdürdü:
“İlçemizin 41 mahallesinde mevcut muhtarlarımız yeniden seçildi ve seçilen muhtar arkadaşlarımızın tamamı da mazbatalarını aldılar. Bu andan itibaren de çalışmaya, vatandaşlarımıza hizmet etmeye hep birlikte gayret edeceğiz. Değerli muhtarlarımız, sizler vatandaşlarımızın gören gözü, işiten kulağı ve vatandaşlarımıza uzanan bir elsiniz. Mahallemizdeki eksiklikleri, problemleri en seri şekilde ilgili birimlere bildirilmeniz gerekiyor. İnşallah böylelikle sağlıklı ve güzel bir netice alma imkanı da olmuş olacak. Değerli muhtarlarım, tabii eğitim, sağlık, tarım, konularında sizlerin de mahallelerinizi iyi tanımanız gerekiyor. Tüm bunların yanında asayiş, güvenlik noktasında emniyet ve jandarma güçlerimizi yerinde ve zamanında uyarmanız da çok önemli.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.