Setenay ve Mehmet Bir Ömür Mutluluğa ‘Evet’ Dedi

Setenay ve Mehmet Bir Ömür Mutluluğa ‘Evet’ Dedi
Setenay ve Mehmet bir ömür mutluluğa ‘evet’ diyerek, hayatlarını birleştirdi. Yağcıoğlu ve Say aileleri çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı, genç çifti mutlu günlerinde yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.

Şerife-Mustafa Yağcıoğlu ailesinin oğlu Mehmet, Hanife-Nusret Say ailesinin kızı Setenay ile bir ömür mutluluğa ‘evet’ dedi.

Alyans Kösedağ Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde genç çift evlenmenin, aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin sevincini yaşadı.

“Akıp giden hayatın içinde kendimize dair yeni bir sayfa açarken siz dostlarımızı yanımızda görmek bize mutluluk verecektir” notu ile yakınlarını ve dostlarını düğünlerine davet eden Setenay ve Mehmet, düğün boyunca mutluluklarını konuklarla paylaştı.

Düğünde gelin ve damadın arkadaşları onları yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu. Düğüne Selçuklu Belediyesi eski Başkanı, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Esen de katıldı. Davetliler de sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle Mehmet ve Setenay’a iki cihan saadeti diledi, beraberliklerinin iki aileye de mutluluk getirmesi için dua etti.

Haber Kent olarak gençleri ve ailelerini tebrik ediyor, Mehmet-Setenay çiftine Cenab-ı Allah’tan sağlıklı bir ömür ve mutluluk diliyoruz.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.