Topyekûn Mücadelede Yusuf Tetik’ten Yüzde 50 Destek

Topyekûn Mücadelede Yusuf Tetik’ten Yüzde 50 Destek
Konya’da herkesin damak zevkine hitap eden Yusuf Tetik Restoran, Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye yüzde 50’ye varan indirim ile “Biz de Varız” dedi. İşletme Sahibi Yusuf Tetik, “Devletimizin ve milletimizin yanındayız. Az kazanacağız, çok çalışacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye Konya’da adından söz ettiren restoranlarından Yusuf Tetik, “Biz de Varız” diyerek, yüzde 50’ye varan indirimiyle destek verdi.

Konya’ya özgü lezzetlerin yanı sıra ızgara çeşitleriyle de müşterilerinin damak tadına hitap eden ve kampanyaya destek veren İşletme Sahibi Yusuf Tetik, “Restoran  olarak gereken fedakarlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu iktisadi mücadelede en ön cephede yer alacağız” dedi.

-"DESTEĞİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ"

Yusuf Tetik, “Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere hükümetimizin çağrısına duyarsız kalmadık ve bu mücadelede ‘Biz de Varız’. Ülkemiz ve Konya’mız için az kazanacağız, çok çalışacağız. Yemek fiyatlarımızda yüzde 50’ye varan indirimlerle destekleyeceğiz. Restoranımızda müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz etliekmek, bıçakarası, lahmacun, pide çeşitlerimizde indirime gittik. Örneğin tek porsiyon etliekmeği ikramlarla birlikte fiyatını 18 liradan 9.9 liraya, lahmacun pideyi 8 liradan 4.9 liraya müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.

-“KALİTEDEN DE ÖDÜN VERMEYECEĞİZ”

Kaliteden ödün vermeden her bütçeye uygun hizmet sunduklarını ifade eden Yusuf Tetik, “İşletme olarak çok önem verdiğimiz müşteri memnuniyetinden de asla ödün vermeyeceğiz. Kazancımız 2 olacağına varsın 1 olsun. Bu zor günlerde devletimizin ve milletimizin yanındayız” şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.