Üstündağ: ‘Özel Eser İçinde Olmak Gurur Verici’

Üstündağ: ‘Özel Eser İçinde Olmak Gurur Verici’
Yoğun ilgi gören ve ses getiren ‘Yaşanmışlığın Zarafetli Tanıkları Kadın Gazeteciler’ kitabının kahramanlarından biri olan Büşra Üstündağ, böyle özel bir eser içerisinde yer almanın gururunu yaşadığını belirtti.

Yoğun ilgi gören ve ses getiren ‘Yaşanmışlığın Zarafetli Tanıkları Kadın Gazeteciler’ kitabının kahramanlarından biri olan Büşra Üstündağ, böyle özel bir eser içerisinde yer almanın gururunu yaşadığını belirterek, “Ailemin ve oğlumun gördüğünde yaşadığı o gurur hissi paha biçilemez” dedi.

Kitabın yayınını merakla beklediğini ve kendisi için çok anlamlı ve sürpriz olduğunu anlatan Üstündağ, duygularını şu ifadelerle dile getirdi: “Bu muhteşem eser içerisinde bulunan diğer arkadaşlarımda eminim benimle aynı duyguları paylaşıyordur. Bu özel kitabı her elime aldığımda kendimi bir kez daha çok şanslı ve değerli hissediyorum. İyi ki bu mesleği seçmiş iyi ki yolum böylesine değer bir üstatla kesişmiş diyorum. Duayen isim Mürsel Çetin’e ne kadar teşekkür etsem de az geliyor hissi var içimde. Yinelemekten bıkmıyorum bu özel eser içinde olmak gurur verici. Sadece kendi sayfama bağlı kalmadan her bir yol arkadaşımın duygu ve düşüncelerini okudum. Ailemin ve oğlumun gördüğünde yaşadığı o gurur hissi paha biçilemez. 54.sayfada benim yıllarımın en güzel şekilde geri dönüşü var. Teşekkürler; yüreği, kalemi ve kadrajı mükemmel insan Mürsel Çetin.”

Gazeteci-Yazar Mürsel Çetin’in kaleme aldığı ‘Yaşanmışlığın Zarafetli Tanıkları Kadın Gazeteciler’ kitabında; İlk Türk Kadın Gazeteci Selma Rıza’nın hayatının anlatılmasıyla giriş yapılmış, Konya’da sahada görev yapmış 23 kadın gazetecilerin anılarından kesitler sunuluyor.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.