Yunak’ta Hayırseverlerden Öğrencilere Giyim Yardımı

Yunak’ta Hayırseverlerden Öğrencilere Giyim Yardımı
Konya'nın Yunak İlçesi’nde hayırseverlerden ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere ayakkabıdan elbiseye, çoraptan atkıya kadar giyim yardımında bulunuldu.

 

Konya’nın Yunak İlçesi’nde isminin açıklanmasını istemeyen hayırseverler, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde giyecek yardımında bulundu.

İki haftadır birçok hayırsever Yunak köy okulları başta olmak üzere çeşitli okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabıdan elbiseye, çoraptan atkıya kadar onlarca giyim eşyasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan aracılığı ile hem bedenleri ısıtmanın hem de gönülleri ısıtmanın huzurunu yaşadılar.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, hayırseverlerin bu konuda adeta bir yarış içerisinde olmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İşcan, “Biz de teslim edilen ürünleri mahallelerimizde bulunan gerçek ihtiyaç sahipleri kişilere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizler önce ihtiyaç sahiplerini, ardından da ihtiyaç duyulan maddeleri tespit edip kimin neye ihtiyacı varsa müdürlerimiz aracılığı ile onlara teslim ediyoruz. Allah yardımseverlerden razı olsun” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.