Başkanlar Altay ve Kılca Vatandaşlarla Buluştu

Başkanlar Altay ve Kılca Vatandaşlarla Buluştu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl ile Karatay İlçe Teşkilatı Üyeleri, Akçeşme Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Cıvıloğlu Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uğur İbrahim Altay ve Başkan Hasan Kılca ile milletvekili adayı Muhammed Zeren, bölge esnafı ve vatandaşların Cuma gününü tebrik ederek esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.

“Hep Birlikte Şehrimiz İçin Çalışıyoruz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmalarının istişarelerde bulunmak için güzel bir fırsat olduğunu belirterek, “Akçeşme Mahallemizi ziyaret ederek bölge esnafımızla ve vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Bu gün vesilesiyle şehrimizin farklı noktalarında hemşehrilerimizle bir araya gelerek hem hizmetlerimizin ortaya çıkardığı sonuçları hem de ihtiyaçları bölge sakinleriyle istişare ediyoruz. Cuma bereketimizi artıran bütün esnaflarımız ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

“Vatandaşlarımızla Sık Sık Bir Araya Geliyoruz”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da istişare kültürü çerçevesinde vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini dile getirerek, şöyle konuştu: “Bugün bereketli bir gün oluyor. Cuma Buluşmalarımız kapsamında hem vatandaşlarımızla bir araya geldik hem de Akçeşme Mahallemizdeki esnafımızı ziyaret etmiş olduk. Bu programlarımızla hemşehrilerimizin bölgeleriyle ilgili varsa taleplerini dinliyoruz ve hep birlikte ilçemizi ve şehrimizi geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. Hizmetlerimizde her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.