Celalettin Hakan Katırcı: “Sauna, Her Derde Devadır”

Celalettin Hakan Katırcı: “Sauna, Her Derde Devadır”
Sauna Gümüşkapı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, saunanın sağlık açısından önemli olduğu kadar her derde deva olduğunu söyledi.

Sauna Gümüşkapı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, saunanın sağlık açısından önemli olduğu kadar her derde deva olduğunu söyledi.

Sauna Gümüşkapı Konya Basınıyla Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte saunanın faydaları hakkında bilgi veren Sauna Gümüşkapı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Yüzyıllardır insanlar tarafından şifa kaynağı olarak kullanılan sauna, bugün de birçok insanın hastalığından kurtulduğu mekanlar olma özelliğini taşıyor. Finlandiya ve İsveç gibi kuzey ülkelerinde başlayan sauna kültürü, bugün Uzakdoğu ülkeleri başta olmak üzere bütün dünyada yaygın olarak bir sağlık kaynağı olarak kullanılıyor. Uzmanlar da yerinde ve gereği gibi kullanılmak şartı ile saunanın insan sağlığına büyük yararları olduğunu söylüyor. Şehrimizde son yıllarda ilgi görmeye başlayan sauna kültürü, stres atma ve dinlenme mekânları olarak ta görülüyor. Konya’daki ilk sauna olma özelliğini taşıyan Sauna Gümüşkapı tesisimiz yoğun bir ilgi görüyor” diye konuştu.

“SAUNA, BİRÇOK HASTALIĞA İYİ GELİYOR”

Saunanın birçok hastalığa iyi geldiğine dikkati çeken Celalettin Hakan Katırcı, şunları kaydetti: “Sauna yalnız belirli hastalıklara değil, sağlığı yerinde olan, fakat çalışma hayatının büyük kısmını büroda geçiren, işi dolayısı ile yeteri kadar hareket edemeyen, fiziki aktiviteden yoksun kimselere de büyük fayda sağlamaktadır. Haftada 2-3 defa yapılan sauna ile vücut yorgunluğu giderildiği gibi, zindelik kazanırken uykunuzda düzene girer. Bunun yanında şişmanlık, selülit, fibrolit gibi yumuşak doku romatizmaları, dejeneratif eklem ve omurga romatizmaları rahatsızlığı gibi hastalıklar saunadan özellikle faydalanan hastalıklardır. Somatik belirtileri yerleşmemiş psiko- somatik hastalıklar, nöro-sirkülatuvar bozukluklar, aktif safhayı geçirmiş flebitler de saunadan faydalanırlar. Sauna ile beraber yapılan duş, tazyikli duş, havuzlu banyo ve masajda tedaviyi tamamlar. Saunadaki bol terleme ile vücuttaki zararlı maddeler atılır. Kan dolaşımı ve kalp atışları ve solunum hızlanır. Sonunda yapılan masaj ile refleks yolu ile iç organların çalışmaları düzene girer ve çoğalır.”

“ELİT BİR MEKAN”

Hem hizmet kalitesi hem de yenilenen yüzüyle misafirlerinin takdirini kazanan Sauna Gümüşkapı, düzenlediği kampanyalarla da kolaylıklar sağlıyor.

Sauna Gümüşkapı ile ilgili bilgilerde aktaran Celalettin Hakan Katırcı, “Gruplara ve abonelerimize yüzde 30’lara varan özel indirim uygulamaktayız. Bunun yanında uygun ödeme seçenekleri ile de misafirlerimize her türlü yardımda bulunuyoruz. Misafirlerimizi rahat, ferah, temiz, kalabalıktan ve stresten uzak, hem spor yapabilecekleri, hem dinlenebilecekleri hem de eğlenebilecekleri bir mekânda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

“KONYA’YA YAKIŞAN KALİTE VE HİZMET”

Sauna Gümüşkapı da verilen hizmetleri anlatan Celalettin Hakan Katırcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Saunamıza gelen misafirlerimiz rahat, ferah, temiz, kalabalıktan ve stresten uzak olan tesisimizde, spor hocamızın gözetiminde hem spor yapabilecekler, hem dinlenebilecekler, hem de eğlenebileceklerdir. Deneyimli ve eğitimli personelimizle, konusunda uzman yönetici kadromuzla sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz. Misafirlerimize en kaliteli hizmeti sunarken, yenilikleri de takip ediyoruz. Tesisimizde iki adet saunamızla 150 kişiye hizmet veriyoruz. Saunamız bünyesinde Türk Hamamı,  buhar odası, kese odası, masaj salonu, şok havuzu, fitness salonu, masa tenisi salonu, kuaför, vitamin cafe mevcuttur. 5 yıldızlı Vitamin Cafemizde, sıkma meyve suları, alkolsüz kokteyller, sıcak-soğuk içecekler, fast-food, dev ekranda maç keyfi gibi hizmetler sunuluyor. Yıl boyunca düzenlediğimiz çeşitli kampanyalarla da misafirlerimize hizmetin en iyisini sunmaya çalışan saunamızda, avantajlı ödeme seçenekleri ve Sauna Gümüşkapı Clup Kart gibi hizmetlerimizle müşterilerimize kolaylar sunmaya devam edeceğiz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.