Çelik: “Kamu Hizmetleri Önemli Ancak Sunum Şekli Daha da Önemli”

Çelik: “Kamu Hizmetleri Önemli Ancak Sunum Şekli Daha da Önemli”
Meram Kaymakamı Resul Çelik, kamu hizmetlerinin önemli olduğunu ancak ondan daha önemlisinin hizmetin sunum şekli olduğunu belirtti.

Meram Kaymakamı Resul Çelik, kamu hizmetlerinin önemli olduğunu ancak ondan daha önemlisinin hizmetin sunum şekli olduğunu söyledi.  

Çelik, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Meram Muhtarlar Derneği Genel Kurulu’na katıldı.

Genel kuruldaki konuşmasında, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Meram’ın hizmet politikalarını oluştururken temel kriterlerden birinin de muhtarların fikirleri olduğunu söyleyen Meram Kaymakamı Resul Çelik, “Sizlerin fikirleri hizmet politikalarının temelini oluşturuyor” dedi.

Tüm bu nedenlerle birlikte çalışırken muhtarları dinlemeye özen gösterdiklerini ifade eden Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kamu hizmetleri önemlidir ancak ondan daha önemlisi hizmetin sunum şeklidir. Sizlerle birlikte sürdürdüğümüz çalışmaların temelinde de bu düşünce vardır. Mahallelerin beklentileri için sizlerin ihtiyaçlarını, isteklerini, dilek ve şikayetlerini canı gönülden dinliyoruz. Muhtarlarımızın isteği halkımızın talep ve isteğidir. Muhtarlık kurumu demokratik yönetim anlayışımızın çekirdeğini oluşturmaktadır. Sizlerin bir araya gelip dernek olarak bir kurumsal yapıya da  kavuşmuş olmanızdan da büyük mutluluk duyuyoruz. Dernek çatısı, sizlerin birlik ve beraberliğinize büyük katkı sunacaktır, sizlerin sesinin daha iyi duyulmasını sağlayacaktır. Bu derneğe bugüne kadar hizmet veren her isimlere teşekkür ediyor, yeniden seçilen başkan Ahmet Taşdemir ve ekibine de çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Genel Kurul’da Meram Muhtarlar Derneği Başkanlığına Ahmet Taşdemir yeniden seçildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.