Çelikkayalar AVM’nin 33. Halkası Görkemli Törenle Açıldı

Çelikkayalar AVM’nin 33. Halkası Görkemli Törenle Açıldı
Konya’da büyümesini sürdüren ve yatırımlarına yenilerini ekleyen Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri 33’üncü şubesini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Konya’nın perakende sektöründeki lider markası Çelikkayalar, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile büyümesini sürdürüyor.

Konya ekonomisinin yükselen değeri Çelikkayalar AVM'nin yeni yatırımı olan Saray mağazası Akşemsettin Mahallesi Saray Caddesi’nde açıldı. Çelikkayalar ailesinin 33. şubesi olan mağaza 600 metrekare alanda, 35 kişiye istihdam olanağı sağlayacak. 1.650 kişiye istihdam sağlayan Çelikkayalar Marketler zinciri, kaliteyi hesaplı bir şekilde vatandaşla buluşturarak marketlerine bir yenisini daha ekledi.

Çelikkayalar Marketler Zinciri Genel Müdürü Ali Kaya, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Biz Çelikkayalar ailesi olarak bu şehrin markası olmaya devam ediyoruz. Konya’ya yatırımlarımız devam edecek. Yaptığımız yatırımlar Konya ekonomisine katkı sağlıyor. Her yıl bu sayı artmaya devam ediyor. Büyümeye devam edeceğiz ve hizmetin en iyisini sunmak için çaba sarf ediyoruz. Burada da vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ayrıca 15 gün sonra Antalya Seydişehir yolunda 30.000 metrekare alana sahip içinde petrol istasyonu, restoranı bulunan dinlenme tesisimizi de sizlerin hizmetine sunacağız” dedi.

Konya’ya en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi sürdüreceğini ifade eden Genel Müdür Ali Kaya, kampanyadan faydalanmak isteyen Konyalıları şehrin çeşitli noktalarında kurulu bulunan Çelikkayalar AVM mağazalarına beklediklerini kaydetti.

Çelikkayalar AVM’nin yeni şubesi yapılan duanın ardından AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız, Mustafa Hakan Özer, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan ve protokol üyelerinin kurdele kesimiyle hizmete açıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.