DEAŞ Terör Örgütüne Eleman Temin Ediyormuş!

DEAŞ Terör Örgütüne Eleman Temin Ediyormuş!
Konya’da gerçekleştirilen DEAŞ operasyonunda 1’i kadın2 kişi tutuklandı.

Konya’da gerçekleştirilen DEAŞ operasyonunda 1’i kadın2 kişi tutuklandı.

Konya’daki DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerinin tespit edilmesine ve deşifresine yönelik TEM Şube ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda örgüt adına sözde emir konumunda faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüpheli ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan bir kadın yakalandı. Sözde emir konumundaki şahsın DEAŞ terör örgütüne eleman temini sağladığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın DEAŞ terör örgütüne yönelik sürdürdüğü soruşturma dosyası kapsamında yürüttüğü çalışmalarda DEAŞ terör örgütü adına Konya’da faaliyetlerde bulunan bir şahsı tespit etti.

Terör Örgütüne Eleman Temin Ediyormuş!

Bir işletmede elektrikçi olarak çalıştığı tespit edilen 41 yaşındaki Ercan T., TEM ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Ercan T.’nin örgüt adına sözde emir konumunda faaliyet gösterdiği, terör örgütüne eleman temin ettiği ve örgütle bağlantılı kişilere sohbet verdiği ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Ercan T., adresinde kendisine ait olduğu tespit edilen bir cep telefonu ve bir dizüstü bilgisayara el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ercan T. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında Yakalama Emri Çıkınca Antalya’dan Konya’ya Kaçmış

Hakkında DEAŞ silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama emri bulunan Sibel Ü.’nün Antalya’da ikamet ettiği ve yakalama kararının ardından Konya’ya kaçtığı öğrenildi. Şüpheli, Karatay İlçesi’nde bir ikamette polis ekipleri tarafından yakalandı.

Sibel Ü. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.