Karataylı Güreşçilerin Sırtı Yere Gelmiyor

Karataylı Güreşçilerin Sırtı Yere Gelmiyor
Karatay Belediyespor Kulübü, katıldığı birçok organizasyon ve turnuvadan elde ettiği başarılı sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Karatay Belediyespor Kulübü, katıldığı birçok organizasyon ve turnuvadan elde ettiği başarılı sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kulübün güreş takımı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Konya Güreş İl Birinciliği Müsabakalarında takım halinde birinci oldu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; 6 altın, 9 gümüş ve 8 de bronz olmak üzere toplamda 23 madalya kazanarak müsabakalara damgasını vuran güreşçileri tebrik etti. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesindeki Konya Güreş İl Birinciliği Müsabakaları gerçekleştirildi.

Karatay Belediyespor Kulübü’ne bağlı güreş takımı sporcuları; kendi kategorileri ve kilolarına göre mücadele ettikleri müsabakalarda önemli başarılar elde ederek söz konusu müsabakalara damgasını vurdu.

2009 ve 2010 doğumlu güreşçilerin; 28-30, 34, 38, 41, 44, 48, 52, 57, 62, 68 ve 78 kilolarda ettiği mücadeleler sonucunda Karatay Belediyespor Kulübü’nün Güreş Takımı, birinci oldu. Karataylı güreşçiler bu mücadelelerde 6 altın, 9 gümüş ve 8 de bronz olmak üzere toplamda 23 madalya kazandı.

 

Başkan Hasan Kılca, Güreşçileri ve Antrenörleri Tebrik Etti

 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, elde ettiği başarılarından dolayı Karatay Belediyespor Kulübü Güreş Takımı sporcularını, kulüp yöneticilerini ve antrenörlerini kutladı.

Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyespor Kulübümüzde ter döken ve emek veren tüm sporcularımız ile antrenörlerimizle gurur duyuyorum. Katıldıkları tüm müsabakalarda Karatay’ımızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ediyorlar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi özel bir günde düzenlenen Konya Güreş İl Birinciliği müsabakalarında da güreş takımımız güzel neticeler elde ettiler ve bizleri son derece mutlu ettiler. Bu başarılar bizleri bir yandan mutlu ederken, diğer taraftan ilçemizin ve ülkemizin geleceği olan gençlerimize dair sorumluluğumuzu arttırıyor. Dolayısıyla bizler, Karatay Belediyesi olarak spora olan desteğimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle, başarılarıyla müsabakalara damga vuran tüm sporcu kardeşlerimi, kulüp yöneticilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.