Konya’da 471 Bin 20 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Konya’da 471 Bin 20 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı
2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde Konya genelinde 471 bin 20 öğrenci karnelerini aldı.

2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci dönem karne dağıtım törenleri, protokolün de katılımlarıyla Meram Mehmet Şükriye Sert İlkokulu ve Selçuklu ASELSAN KONYA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde Konya genelinde 471 bin 20 öğrenci karnelerini aldı.

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve protokol mensuplarının katılım sağladığı törenlerde misafirler öğrencilerle sohbet ederek karnelerini takdim etti.

Sınıflarda düzenlenen karne dağıtım törenlerinden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Vali Özkan, Konya’nın eğitim öğretim konusunda çok önemli bir konumda olduğunu, bu noktada öğretmenlerin gayretlerinin çok belirleyici olduğunu ifade etti. Belediyelerin de eğitime çok büyük destek sunduklarına işaret eden Vali Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve ilçe belediye başkanlarına teşekkür etti.

Meram Mehmet Şükriye Sert İlkokulu’nda gerçekleştirilen törene Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, eğitim yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Selçuklu ASELSAN KONYA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki törene ise Konya Valisi Vahdettin Özkan,  Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çelik, eğitim yöneticileri ve öğretmenler katılım sağladı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.