Konyaolaytv Artı Dijital Medya Platformunda

Konyaolaytv  Artı Dijital Medya Platformunda
Artı Dijital Medya platformu bugünden itibaren Konyaolaytv’nin yayınlarını da bünyesine aldı

Kısa bir süre önce RTÜK’ten 10 yıllık yayın lisansı alan Konya’nın ilk ve tek IP Televizyonu Konyaolaytv, tüm dünyada milyonlarca abonesi olan Artı Dijital Medya platformunda yer aldı.

Konya Olay Grup Medya A.Ş. bünyesinde kurulan ve bir süre deneme yayınları yaptıktan sonra teknik ve mali tüm sorumluluklarını yerine getirerek RTÜK tarafından 10 yıllık yayın lisansı almaya hak kazanan Konyaolaytv, tarafsız, bağımsız, ilkleri ve dürüst yayın politikası ile Konya’nın dünyaya açılan penceresi olmayı hedefliyor.

Konyaolaytv’yi Anadolu’nun yükselen bir değeri yapmayı hedeflediklerini söyleyen Konyaolaytv Genel Yayın Müdürü Cengiz Dönmez, “Yıllardır yazılı basında edindiğimiz gazetecilik deneyimlerimizle, yeni nesil televizyon yayıncılığını birleştirerek, izlenebilir, çok geniş kitlelere hitap eden bir televizyon kanalı olacağız. IP Televizyon yayıncılığının, uydu televizyon yayıncılığından farklılığı, internetin olduğu her yerde dünyanın her yerinde izleniyor olması. Bizde dijital yayıncılıkta Türkiye’de bir marka olan Artı Dijital Medya ile sözleşme imzalayarak 16 Mart 2023 tarihinden itibaren bu platformundaki yerimizi aldık” dedi.

Genel Yayın Müdürü Dönmez, Artı Dijital Medya platformundaki yayınları izlemek için telefonlara ya da tabletlere Google Play veya App Store uygulamasını indirerek burada yer alan Konyaolaytv veya diğer televizyonları dünyanın her yerinden net bir şekilde izlenebilineceğini söyledi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.