Konyaspor’da Moraller Yerinde

Konyaspor’da Moraller Yerinde
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlıların yağmur altında gerçekleştirdiği antrenmanı takip etti ve takıma moral verdi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlıların yağmur altında gerçekleştirdiği antrenmanı takip etti ve takıma moral verdi.

Başkan Özgökçen, Konyaspor’un, Süper Lig’in 17.haftasında 18 Aralık Cumartesi günü evinde ağırlayacağı F.TAV Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını başladığı antrenmanı takip etti.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı takip eden Başkan Özgökçen, takıma moral verdi.

 

Konyaspor’da Moraller Yerinde

 

İstanbul deplasmanında oynadığı ve farklı galip geldiği Fatih Karagümrük maçının ardından izine ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular, bugün öğleden sonra Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplandı. Anadolu Kartalı, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde haftanın ilk idmanını gerçekleştirerek, iç sahada oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlılar hafta boyunca günde yapacağı tek antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Ligde iki maç aradan sonra Fatih Karagümrük’ü devirerek yeniden galibiyet sevinci yaşayan ve lider Trabzonspor ile puan farkını 9’a indiren temsilcimizde moraller yerinde.

TARİHİNİN en iyi ilk yarı sezonunu geçiren Anadolu Kartalı, kalan 3 maçtan alacağı sonuçlarla ilk devreyi 35 puan bandında tamamlamak istiyor. Ayrıca Konyaspor, bu sezon ilk kez 4 gol birden attı. Yeşil-beyazlı ekip, iki yılı aşkın sonra ilk kez bir deplasman maçında 3 farklı galibiyet aldı. Anadolu Kartalı, bu maçtan önce son olarak 5 Ekim 2019 tarihinde Aykut Kocaman yönetiminde yine bir İstanbul deplasmanında Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup etmişti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 19 Temmuz 2020’de deplasmanda 4-3 yendiği Trabzonspor maçından sonra ilk kez bir dış saha maçında 4 gol birden buldu. Bu arada Konyaspor, son 2 maçta Fatih Karagümrük’e 9 gol attı. Geçen sezonun ikinci yarısında oynanan maçı da yeşil-beyazlı temsilcimiz 5-1 kazanmıştı.

 

KONYASPOR, Fatih Karagümrük karşısında çok kritik bir zafer elde etti. Puanını 30’a çıkaran yeşil-beyazlı temsilcimiz, Trabzonspor’un da deplasmanda Antalyaspor’a mağlup olmasıyla puan farkını 9’a indirdi. Liderin en yakın takipçisi olan Anadolu Kartalı, 16. haftayı da ikinci sırada tamamladı. Cumartesi günü Süper Lig’in ilk iki sırasında yer alan Trabzonspor ve Konyaspor, aynı gün ve saatte iç saha maçlara çıkacak. Trabzonspor evinde Hatayspor’u konuk edecek. Konyaspor ise taraftarı önünde Antalyaspor ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı, Antalyaspor engelini de kayıpsız geçerek, puan sıralamasındaki yerini korumayı amaçlıyor.

 

 

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.